2008. január 7., hétfő

Pornómozi

Mi abban a hír, hogy egy pornómozit kibővítenek? – gondolná az ember. Na bumm, egy sötét folyosón néhány kabinnal több van. Aztán amikor elmegy a Dob utcai szexüzlet vetítőtermébe, néz egy nagyot.

Ez nem is a megszokott értelemben vett kukkolda, ahol a látogatók a fülke magányában élvezkednek, hanem egy valóságos klub. Kellemes, igen nívós környezetben órákat el lehet tölteni, iszogatni, ismerkedni és akár egyedül, akár társaságban erotikus filmeket nézni.

November utolsó hetében adták át az Erotikacentrumhoz tartozó új szolgáltatást, amelyet a pincében alakítottak ki, és csak tagsági kártyával lehet igénybe venni. A látogató egy hangulatos, fekete-vörös kanapékkal, kis asztalokkal, bárpulttal berendezett és meglepő módon Buddha-szoborral díszített előcsarnokot talál a boltívek alatt. Itt még internetezni is lehet: három gép áll ingyenesen a klubtagok rendelkezésére. Az italok sem drágák: a sör 290, az üdítők és a kávé 200 forintba kerülnek. A tagsági kártyát általában egy régi tag ajánlásával lehet kiváltani, de ezt azért nem veszik annyira szigorúan. Az egy évig érvényes plasztiklapot, amelynek a használatával kinyílik a gyönyörök kapuja, ezer forintért árulják, és (egyelőre) ugyanennyit kell fizetni minden alkalommal, ha be akar menni az ember. Ezért viszont akár záróráig is ott maradhat, és anynyi filmet néz végig, amennyihez csak kedve szottyan.

Az előcsarnokból nyílik maga a mozi. A közös vetítőterem harminc férőhelyes. Nemcsak kényelmes műbőr fotelokból nézheti a közönség a vásznat, de egy franciaágyszerű hempergőn is elheveredhet, akár többedmagával. Ezenkívül tíz nagy méretű kabin is található odalenn, amelyekben különböző homó, heteró és extrém filmeket játszanak, és ki-ki a saját ízlése szerint veheti igénybe őket.

A Dob utca már régóta célpontja a pornóműfaj szerelmeseinek. Kezdetben a Dob és a Síp utca sarkán található üzlethelyiség elégítette ki az igényeket. Amint ez szűknek bizonyult, kicsit odébb, a 11-be költözött a bolt, ez a régi pedig átalakult retró szexshoppá, ahol elmerenghet a vevő a régmúlt korok szexbálványai felett. Az új üzlet már napjaink legigényesebb dildóival, síkosítóival, DVD-ivel és egyéb nélkülözhetetlen kellékeivel van tele. És persze az új klub mellett megmaradt a régi kabinsor is. Az emeleten 700 forintért lehet megtekinteni a kiválasztott filmet. Azt sem mindegy, hogy melyik rafinált kabint választjuk a rendelkezésre álló kilenc közül. Háromnak például üvegfala van. Ha elhúzzuk a függönyt, és a szomszéd is ezt teszi a maga oldalán, gyönyörködhetünk az ő gyönyörében, anélkül hogy megérintenénk egymást. Ha érintkezni is akarunk, akkor a lyukas falú fülkét válasszuk. Egyébként az üzlet 10 órától tart nyitva (kivéve vasárnap: akkor délben nyit), és 22-ig fogadja a vásárlókat (vasárnap 20-ig). A klub és a kabinok mindennap 12-től 22-ig tartanak nyitva.

A Tuttifrutti Erotikacentrumot bárki felkeresheti; a cég nem híve a gettósodásnak. Tapasztalataik szerint nem szokott gondot okozni a heterók és homók békés keveredése. A moziba és a klubba is vegyesen járnak a különböző műfajt kedvelők, de azért el lehet mondani, hogy a törzstagság zömét a melegek adják. Ezért aztán este hat után a közös moziteremben melegfilmekre verheti a közönség a tamtamot. Ahogy a nemek szerint, úgy a korosztályokon belül sincs elkülönülés. A zsenge 18 évesek éppúgy felkeresik az intézményt, mint a korosabb generáció. A legidősebb törzstag az idén tölti be a 76-ot.

v

Nincsenek megjegyzések: